Sivustosta ja vähän minustakin

Kuka?

Olen keski-ikäinen, keskituloinen, keskivartalolihava ja syntyjään keski-suomalainen  mies.

Teatteriin ihastuin aivan pikkupoikana ja vuosikymmenten mittaan olen nähnyt jo jonkin verran esityksiä. Mutta silti pidän itseäni edelleen tavallisena teatterikatsojana ja yritän tuoda tuntemuksiani siitä näkökulmasta esiin. Minulla ei ole mitään teatterialan koulutusta tai kokemusta sen tekemisestä, joten en edes yritä sellaisia hienouksia teksteihini löytää.

Miksi?

Yritän nyt tuoda myös muiden tietoisuuteen näitä hienoja (ja vähemmän hienoja) hetkiä, joita olen saanut kokea harrastusteni parissa. Jaettu ilo on toivottavasti kaksinkertainen ilo.

Toivon ainoastaan, että edes joku kirjoitusteni perusteella itsekin innostuisi teatterin mielenkiintoiseen maailman hakeutumaan.

Miten?

En ole yhteydessä mihinkään teatterialan yritykseen tai yhteisöön.  En ole mainostamassa mitään, eikä kukaan maksa minulle näistä kirjoituksista.  Mielipiteeni ovat siis täysin omia.

Mikäli olen lipun saanut jotenkin muuten kuin rahalla ostamalla, niin siitä mainitaan erikseen.

Kirjoitusten kuvat ovat pääosin esittävien laitosten medialle tarkoitetuista kuvapankeista ja kuvan ottaja on mainittu tekstissä. Lisään kaikki kuvat blogiin sellaisina kuin ne on julkaistu, mutta WordPress rajailee joskus kuvia automaattisesti omien tarpeidensa mukaisesti. Pahoitteluni siitä kuvaajille. Toivon myös, että minun itseni ottamia ja julkaisemia kuvia ei käytettäisi ilman lupaa.

Banneri- ja tunnuskuvan on ottanut Seppo Lindström.

Siitä päästäänkin sujuvasti arvosteluhymiöasteikkooni, joka on seuraavanlainen:

Missä?

Kannattaa käydä tutustumassa myös muihin sosiaalisen median kanaviini.

YouTube: youtube.com/channel/UCa0lXLhUsOO9EiqARNXds6A
Instagram: instagram.com/ainaeturivissa
Facebook: facebook.com/ainaeturivissa